Продукти

 • Кафе Кимбо мачината 250гр

   
 • Кафе Кимбо наполетано 18 дози

   
 • Кафе Хаг Оро експресо 250гр

   
 • Кафе Хаг класико 250гр

   
 • Кафе Хаг еспресо 250гр

   
 • Сайкаф густо д оро 250гр

   
 • Сайкаф кафе гран крема 250гр

   
 • Лаваца червено качество 1кг

   
 • Лаваца еспресо 1кг

   
 • Лаваца есперсо форте 1 кг

   
 • Или кафе Мока 250 гр.

   
 • Или кафе Еспресо 250 гр.